Torrents: 'Si depèn de mi, García Albiol no serà l'alcalde d'aquesta ciutat'

Torrents: 'Si depèn de mi, García Albiol no serà l'alcalde d'aquesta ciutat'
Mar Martínez
17/05/2023 - 22:53

La Plana, Centre - Junts ha carregat contra el líder del PP Xavier Garcia Albiol en l'acte central de campanya, celebrat avui a la plaça de La Plana. L'alcaldable David Torrents ha rebut el suport de la presidenta de Junts, Laura Borràs, i de Carles Puigdemont. També, de la vicepresidenta de la formació, Aurora Madaula, i del diputat Francesc de Dalmases.

Junts acte central diputats i borras

La formació ha centrat part del seu missatge en criticar el líder popular Xavier Garcia Albiol de qui ha dit que 'menysté la democràcia'. I Torrents ha estat categòric després de la polèmica mediàtica de les darreres hores: 'Si depèn de mi, Xavier García Albiol no serà l'alcalde d'aquesta ciutat'.

28M Junts acte central intervenció pantalla Puigdemont

Borràs ha reiterat que la taula de diàleg per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya 'ha estat un fracàs' i que ni socialistes ni republicans se'n recorden. Per mitjà d'un missatge enregistrat, el president a l'exili Carles Puigdemont ha destacat la feina de carrer de Torrents i ha dit que, precisament, 'és a les places i carrers dels pobles on comença la independència'.