Torrents: 'Si no canviem la manera de fer política, Albiol serà vuit anys alcalde amb majoria absoluta'

Torrents: 'Si no canviem la manera de fer política, Albiol serà vuit anys alcalde amb majoria absoluta'
Mar Martínez
01/06/2023 - 16:17

Ràdio Ciutat de Badalona, Morera - El candidat de Junts a l'alcaldia, David Torrents ha dit que Xavier García Albiol governarà almenys dos mandats amb majoria absoluta si les formacions que han perdut les eleccions no fan un canvi en la manera de fer política. En la primera entrevista a Ràdio Ciutat de Badalona després de les municipals Torrents ha explicat també que no té intenció de tornar a ser candidat en les eleccions vinents.

Les darreres eleccions han deixat Junts per Catalunya sense representació a l'Ajuntament de Badalona, on fins ara tenia un regidor. David Torrents ha dit del candidat del PP, Xavier Garcia Albiol, que el seu discurs de campanya ha estat encertat i que serà l'alcalde més votat de la democràcia a Badalona. També que la seva era l'única formació política que podia garantir l'estabilitat que la gent demanava després del mandat més complicat, ha dit, de la història de la ciutat. Per tot plegat, considera que, si no hi ha un canvi en la manera de fer política, el govern de Garcia Albiol serà llarg.

Crec i dubto que els serveis socials siguin una prioritat per García Albiol

El candidat de Junts ha reiterat que les forces independentistes han estat castigades pels votants i que, tant aquestes com la resta al govern, no han estat creïbles a peu de carrer. I que el 'tots contra Albiol' és evident que no ha funcionat. Ha defensat la seva feina com a regidor del districte primer i de la regidoria de Serveis socials i, ha vaticinat que aquesta àrea sortirà perdent amb el mandat dels populars.

A partir d'ara, David Torrents continuarà la seva feina com a secretari d'Organització de Junts en l'àmbit català i com a militant de la formació a Badalona on, segons ha explicat, no té intenció de tornar a presentar candidatura. Ha dit, a més, que ha demanat tornar al cos de Mossos d'Esquadra després d'una excedència de quatre anys, a partir del 17 de juny, dia de la investidura del nou alcalde i constitució del nou Ajuntament.