Tot a punt pel Catalunya-Argentina

Tot a punt pel Catalunya-Argentina
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
24/07/2023 - 13:45

Badalona - La selecció catalana absoluta torna demà després de 18 anys i ho farà amb representació badalonina amb Pau Ribas com a capità, Ferran Bassas a l'equip i els exPenya Joel Parra , José Noguès o Pedro Martínez, seleccionador de darrera hora en substitució de Salva Maldonado que té covid.

ribaspost lesio
Pau Ribas ja recuperat

El base badaloní Ferran Bassas ha entrat a última hora en la convocatòria per la baixa de Ricky Rubio, que no ha rebut el vistiplau de l'associació de jugadors.

feliz vs bassas semifinal eurocup
Ferran Bassas


A la llista hi ha el verd-i-negre Pau Ribas, el capità que reapareixerà després de tres mesos de baixa per lesió, Jose Noguès, Guillem Jou i Dani Pérez del Baxi Manresa, Pierre Oriola sense equip, Lluis Costa del Granada, Xavi Rabaseda del Bilbao, Miquel Salvó i Ferran Bassas del Gran Canària, Eric Vila del Bàsquet Girona, Joel Parra del Barça i Edu Gatell de l'Alacant. El seleccionador serà Pedro Martínez que ha substituït a última hora Salva Maldonado que té Covid. Pedro i Salva tornaran a coincidir a Manresa 30 anys.

joelparravenecia
Joel Parra

El rival, l'Argentina, arriba sense Laprovittola, però amb Campazzo i Vildoza i estan preparant el preolímpic. Les entrades pel partit van des dels 8 als 20 euros i encara n'hi ha mig miler que no s'han venut.