Tot a punt pel BDN Negra 2024 a la Cooperativa La Moral

Tot a punt pel BDN Negra 2024 a la Cooperativa La Moral
Àlex Sisó
20/02/2024 - 17:17

Badalona - Un any més, Badalona es tenyeix de negre per a rebre les segones jornades BDN Negra, el festival de novel·la negra de la ciutat. Els dies 1 i 2 de març, la Cooperativa La Moral se submergirà en un clima d'intriga i misteri en el qual el protagonisme se l'emportaran els espies.

La taula anomenada Catalunya com a escenari criminal donarà el tret de sortida a les jornades divendres 1 de març, a les 19 hores. Comptarà amb la presència de Clàudia Pujol, autora del llibre 'Els Casos més impactants del forense Narcís Bardalet'. També hi serà present l'escriptora Laia Vilaseca, amb la seva obra l''Illa del silenci', i el periodista Bru Rovira, autor de 'Matar al director'.

L'endemà, els jocs per a detectius centraran el protagonisme durant tot el matí i a la tarda s'han programat tres taules rodones més. La primera tractarà sobre la creativitat i comptarà amb la presència dels autors badalonins Jordi Matamoros, Joana Hermoso i Jordi Corbera. La seguiran dues taules més sobre investigadors i la fascinació pel crim i la maldat. L'acte, impulsat per Abacus, es farà a la Cooperativa La Moral, al carrer Güell i Ferrer. L'accés és gratuït i no cal inscripció prèvia.