Tot a punt pels concerts de Paco Candela i Diego Cortés a Llefià

Tot a punt pels concerts de Paco Candela i Diego Cortés a Llefià
Àlex Sisó
20/06/2024 - 16:40

Badalona - L'artista sevillà Paco Candela actuarà aquest divendres, a les 22.00 hores, a l'Amfiteatre del Parc de Gran Sol. El concert s'emmarca en la setena edició del Festival de Música gran Sol, que se celebra amb motiu de les Festes de Sant Joan de Llefià.

Paco Candela es va iniciar en el món de la música amb 7 anys. Als 11 va entrar a formar part, com a solista, en el Grup de Dansa de Sant Ildefons de Mairena del Aljarafe, la seva ciutat natal. Va ser l'inici d'una llarga trajectòria musical sempre vinculada al flamenc. Considerat una de les millors veus del país, Candela compta amb 16 àlbums i nombrosos premis i reconeixements per a la seva carrera.

I dilluns, a la mateixa hora i al mateix indret, serà el torn de Konjaleo. Un espectacle liderat pel guitarrista i compositor Diego Cortés, que compta amb la col·laboració de l'Asociación Flamenco Vivo de Badalona. A més de la guitarra flamenca com a instrument principal, l'espectacle es complementa amb una formació on la percussió, les veus i el ball flamenc fan un recorregut per diversos gèneres que van des dels pals tradicionals del flamenc, la rumba catalana i les sevillanes. L'entrada als dos concerts és lliure fins a completar l'aforament.