Trànsit incorporarà tres carrils addicionals de retorn a Barcelona al dispositiu especial de Setmana Santa

Trànsit incorporarà tres carrils addicionals de retorn a Barcelona al dispositiu especial de Setmana Santa
ACN
27/03/2024 - 15:44

Badalona - En el marc de l'operació tornada de Setmana Santa, el Servei Català de Trànsit instal·larà tres carrils addicionals de retorn a Barcelona a l'AP-7 i a la C-32 Nord. En tots ells la velocitat màxima serà de 100 km/h en ambdós sentits i es mantindran les restriccions pels vehicles pesants. I és que Trànsit preveu uns 575.000 desplaçaments de sortida des de l'àrea de Barcelona i fins a 590.000 de retorn.

El dispositiu especial es posarà en marxa aquest dijous a les 15 h i finalitzarà Dilluns de Pasqua a les 24 h. Els tres carrils addicionals es situaran en concret entre Vilafranca i Molins de Rei, entre Sant Celoni, Llinars del Vallès i Montornès, i entre Sant Andreu de Llavaneres i Montgat. Per a fer-ho possible, es faran servir tres mitjans aeris que seguiran el dispositiu i que també es col·locaran diferents radars en línia en punts conflictius. Pel que fa a les condicions meteorològiques, no es preveu que la pluja causi problemes durant l'operació sortida, però que sí que caldrà estar atents durant la tornada, especialment el diumenge a la tarda.

D'altra banda, Trànsit també ha demanat prudència als conductors, especialment durant les tardes del divendres i del dissabte, que és quan es preveuen més sinistres.