Tret de sortida a la campanya de vacunació conjunta contra la grip i la covid

Tret de sortida a la campanya de vacunació conjunta contra la grip i la covid
Raquel Moreno/ Silvia Llamas
16/10/2023 - 14:10

Badalona - Escassa afluència de ciutadans en el primer dia de la campanya d'immunització conjunta contra la grip i la covid al centre d'atenció primària de Doctor Robert, un dels punts de vacunació del municipi. Des d'aquest 16 d'octubre i fins a finals del mes de març majors de 60 anys, embarassades i població de risc, entre d'altres col·lectius, estan cridats a vacunar-se.

vacunes 2

Ho podran fer demanant cita prèvia a través de «La Meva Salut», o al mateix centre on es visiten habitualment. Els professionals sanitaris també podran administrar-los les vacunes sense cita prèvia al CAP de Doctor Robert de dilluns a divendres de 5 a 6 de la tarda, i dissabtes de dos quarts d'1 a dos quarts de dues del migdia i de 3 a 4 de la tarda. Aquests horaris però, podran variar en funció de la demanda. Enguany també s'inclou la recomanació per a les persones fumadores i, per primera vegada Salut introdueix la vacunació sistemàtica contra la grip a tots els infants d'entre 6 mesos i 5 anys.

Amb aquesta campanya de vacunació de tardor, Salut es planteja assolir o superar cobertures de vacunació del 75% en persones de 60 anys o més i en el personal sanitari i sociosanitari, i superar el 60% de cobertura en dones embarassades i en persones amb condicions de risc.

vacunes 1