Tret de sortida a la doble vacunació contra la grip i la covid a les residències badalonines

Tret de sortida a la doble vacunació contra la grip i la covid a les residències badalonines
Raquel Moreno Escudero
29/09/2023 - 14:25

Badalona - Prop de 800 persones grans de les 12 residències badalonines reben aquests dies la doble vacunació contra la grip i la covid. 400 d'elles ho fan a càrrec dels professionals de Badalona Serveis Assistencials que es desplacen als 7 centres que tenen assignats per administrar-los les vacunes.

vacunació grip covid 3

A la residència Danae, tots els usuaris veuen amb bons ulls una nova campanya de vacunació que els permet, celebren, evitar complicacions si contrauen la grip o la covid. També les professionals que hi treballen consideren imprescindible vacunar-se davant l'èxit de la darrera campanya pel que fa als contagis i la simptomatologia. El Departament de Salut estima que rebran els vaccins més de 12mil residents del Vallès, el Barcelonès Nord i el Maresme. A Badalona, més de 400 persones grans de 7 residències on BSA vacuna els seus usuaris.

Després dels residents, començaran a vacunar els majors de 60 anys, les persones amb patologies cròniques, embarassades, cuidadors i professionals de la sanitat pública. Aquests grups de risc es podran vacunar a partir del 16 d'octubre, bé sigui demanant hora al seu centre d'atenció primària o acudint a un dels tres punts de vacunació espontània que es posaran en marxa a les diferents comarques. A Badalona s'ubicarà al CAP Doctor Robert.

vacunació grip covid 7