Tret de sortida de les Jornades d'Orientació Educativa, un conjunt d'activitats que busquen motivar i guiar l'alumnat d'ESO

Tret de sortida de les Jornades d'Orientació Educativa, un conjunt d'activitats que busquen motivar i guiar l'alumnat d'ESO
Berta Soler Mercader
18/03/2024 - 21:07

Badaloa - En marxa les Jornades d'Orientació Educativa “Imagina el teu futur”, adreçades a estudiants de 3r i 4rt d'ESO, les seves famílies i a l'equip docent de la ciutat. L'objectiu de la iniciativa, que s'allargarà fins al 21 de març, és acompanyar l'alumnat en el trànsit cap a la formació postobligatòria i lluitar contra l'abandonament escolar.

Durant aquesta setmana l'Ajuntament oferirà a la comunitat educativa diferents ponències, xerrades i tallers per conèixer l'oferta formativa de Badalona. Un dels objectius de l'executiu local és ajudar els estudiants a escollir què volen estudiar i motivar-los a continuar fent-ho.

Aquestes activitats es realitzaran a centres de diferents barris de la ciutat per tal d'acostar-se a tot el veïnat. Les jornades clouran aquest dijous al Teatre Zorrilla amb el segon espectacle més vist de Catalunya, l'Improshow. Un taller d'humor, original i interactiu que posa a prova la imaginació i la creativitat de l'espectador. Es pot consultar més informació a la pàgina web de l'Ajuntament.