Tret de sortida de les rebaixes d'hivern amb bones previsions per l'arribada del fred

Tret de sortida de les rebaixes d'hivern amb bones previsions per l'arribada del fred
Anna García de Albéniz / Raquel Moreno
08/01/2024 - 13:42

Badalona - En marxa les rebaixes d'hivern amb descomptes que oscil•len entre el 20 i el 50%. Els comerciants preveuen una bona campanya amb l'arribada del fred després d'una tardor amb temperatures atípiques per l'època. Els comerciants calculen que la despesa mitjana per client serà entre els 75 i els 80 euros.

WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.03.59 (1)

El tret de sortida d'aquest període de descomptes és, com sempre, el 7 de gener, després del Dia de Reis. Enguany el primer dia de rebaixes ha coincidit en diumenge, fet que ha propiciat les vendes. Cinto Gubern, el president de l'associació de comerciants de Badalona, fa un balanç positiu de la jornada i apunta que serà una campanya molt satisfactòria amb el descens de les temperatures.

Ara arriba el fred que ens va bé per vendre les peces d'abric. Les rebaixes seran molt bones aquest any per les baixes temperatures. Hi ha estocs i hi haurà vendes

Pel que fa al Centre Comercial Màgic Badalona, també les rebaixes arribaven ahir diumenge. Uns descomptes que se situen entre el 30 i el 60%. Els comerciants afronten amb optimisme una nova campanya, tot i que reconeixen que des de ja fa temps que els clients poden accedir a promocions durant tot l'any.

WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.33.16

En el cas dels petits comerciants instal·lats al centre comercial, el propietari de Fantasy Store, Albert Torrell, assegura que no segueix els períodes de rebaixes que marquen les grans cadenes, però sí aprofiten la campanya d'hivern per a oferir descomptes abans de l'arribada de Carnestoltes. En el cas dels seus productes adreçats al públic infantil, un 60% de la facturació de tot l'any es concentra entre els mesos de desembre i gener.

Després de la campanya de Reis aprofitarem per acabar amb l'estoc de roba. Nosaltres comencem amb un 30% de descompte i la setmana que ve ja estarem en un 50%. La liquidació arribarà aviat coincidint amb el Carnestoltes. Per a nosaltres aquesta és l'època més forta pel que fa a les vendes.

Les rebaixes d'hivern s'allargaran dos mesos, fins a principis de març. Uns descomptes que aniran incrementant fins arribar a la liquidació d'estocs.