Ultimàtum pel CF Badalona i la inacabada absorció

Ultimàtum pel CF Badalona i la inacabada absorció
Ramon Duran / Ferran Vinaixa
13/07/2023 - 16:06

Badalona - Divendres serà un dia decisiu pel Club de Futbol Badalona i perla seva inacabada fusió amb el Costa Brava, ara denominat Badalona Futur. Els màxims responsables de les dues entitats s'han citat al matí per tancar definitivament l'absorció, i el que es decideixi serà explicat a la tarda pel president Miguel Angel Sánchez en una roda de premsa.
El Club Futbol Badalona va emetre dimecres al vespre un comunicat on explica que el procés d'absorció amb el Badalona Futur de moment no s'ha tancat a causa de l'oposició d'alguns creditors i consellers delegats del Futur, l'ex Costa Brava. Segons apunta el comunicat , les dues parts tornen a estar convocades aquest divendres davant notari, per mirar d'elevar a públic l'acord d'absorció. En cas que no es faci efectiu, el Club Futbol Badalona es veurà obligat a competir a la tercera federació. També s'ha convocat una roda de premsa posterior a tot plegat per divendres a les 7 de la tarda a l'Estadi Municipal on s'informarà de tots els detalls de com hagi quedat el procés.


Per altra banda, també apunta el comunicat que el fins ara entrenador del tercera federació Santi Álvarez, dirigirà al primer equip escapulat la pròxima campanya , sigui quina sigui la categoria.