S'amplia el termini per votar per correu fins demà al migdia

S'amplia el termini per votar per correu fins demà al migdia
Sara Nicolás / Jaume Ribó
20/07/2023 - 15:07

Badalona - Les oficines de Correus de Badalona obriran avui fins a les 22h per tal de facilitar el vot per correu als sol·licitants que encara no l'han emès. I és que avui era la data límit per entregar el vot per correu, tot i que la Junta Electoral Central ha decidit ampliar el termini fins demà a les 14h després que ho sol·licités l'empresa postal.

CORREOS VOT PER CORREU ELECCIONS

Durant la campanya de les eleccions generals convocades pel pròxim diumenge 23 s'ha assolit el rècord de sol·licitants de vot per correu. Tot i això, encara són 160.000 els ciutadans de tot l'Estat que aquest dijous encara no s'havien apropat a les oficines de Correus per entregar-lo. A Catalunya la xifra se situava en 15.000 persones. Per aquest motiu, l'empresa postal va decidir ampliar el seu horari fins a les 22h a algunes oficines. És el cas de les de Badalona, municipi on també s'ha notat un increment important de sol·licituds de vot per correu. I és que són moltes les persones que marxen fora de vacances però que volen exercir el seu dret.

VOT PER CORREU OFICINA

A l'oficina de Carretera Antiga de València, al barri de Sant Mori de Llefià, l'ambient era tranquil aquest matí de dijous, després d'un dissabte amb gran afluència de votants.