Un adeu amarg de Joel Parra

Un adeu amarg de Joel Parra
Ferran Vinaixa
08/07/2023 - 02:26

Badalona - Joel Parra ja no és jugador del Joventut de Badalona. El club verd-i-negre ha explicat en un comunicat que Parra rescindeix unilateralment el contracte que l'unia al club fins al 2025. El president Juanan Morales ha reconegut que feia tota la temporada que negociaven amb l'aler i que en els darrers dies han intentat convèncer-lo que es quedés a liderar un projecte verd-i-negre ambiciós. Parra ha preferit però acceptar la oferta del Barça per 4 temporades, segurament temptat per jugar l'Eurolliga i evidentment per una millor oferta econòmica. Feia dies que el jugador havia triat el Barça, però la negativa de la Penya a negociar ha endarrerit el fitxatge fins que el club blaugrana ha acabat pagant el milió d'euros de la clàusula de rescissió.

parrabdncom
Foto: Ferran Vinaixa

Joel Parra va començar a la Penya des de baix de tot, quan tenia 4 anys i al costat del seu inseparable company Arnau Parrado. Tots dos van treure el cap al primer equip ben joves, però en Joel s'hi va quedar mentre que Parrado feia una passa enrere. Parra va debutar a l'ACB el desembre del 2017, i des de llavors no ha parat de créixer i ha acabat convertint-se en un jugador decisiu. Aquesta temporada ha acabat d'explotar amb grans exhibicions, tant pel que fa a punts com de joc, però també pel que fa al coratge verd-i-negre. Marxa un líder del vestidor, el parrisme, un jugador que els seus 23 anys encara té molt a dir. Al Barça coincidirà amb un badaloní il·lustre, Carles Marco, que serà tècnic ajudant de Roger Grimau.

GuyFundacio´
Kyle Guy a prop del València Basket

La baixa de Joel Parra (Barça) s'afegeix a les ja anunciades d'Albert Ventura ( sense equip) , Simon Birgander (UCAM Múrcia), Henry Ellenson (Ibaraki Robots) i Kyle Guy (el València Basket ha presentat oferta per ell).