Un centenar d'infants de Llefià i La Salut gaudeixen a l'agost dels casals d'estiu de La Rotllana

Un centenar d'infants de Llefià i La Salut gaudeixen a l'agost dels casals d'estiu de La Rotllana
Jordi Ribàs
18/08/2023 - 12:44

Llefià i La Salut, Badalona - La majoria dels casals d'estiu acostumen a fer-se al juliol. No és el cas dels casals de La Rotllana a les escoles Antoni Botey i Baldiri Reixac, a famílies vulnerables i amb dificultats econòmiques. Aquí, un centenar de nens i nenes de Llefià i La Salut gaudeixen durant l'agost dels casals d'estiu de La Rotllana gràcies al programa 'L'estiu és teu'. Els organitzadors expliquen que, si no fos pel casal, molts d'aquests nens i nenes d'entre 8 i 12 anys passarien bona part de l'estiu a casa o al carrer. En canvi, aquí, han trobat un espai on jugar, socialitzar i fer amics:

Els casals es divideixen en grups de 50 infants, molts menys que els casals multitudinaris del juliol. Això permet als monitors conèixer individualment cada nen i nena i les seves famílies, tal com detalla Minerva Moreno, coordinadora d'Infantil de La Rotllana.

A més, els monitors de La Rotllana han dissenyat un ventall d'activitats molt variat, com música, arts, esports i diverses excursions, fins i tot al parc d'atraccions del Tibidabo. Així, al llarg de l'agost descobreixen les afinitats de cada infant. D'aquesta manera, expliquen, podran fer un millor seguiment de tots ells durant el curs escolar a través de les seves activitats extraescolars preferides.