Un detingut a Badalona en un operatiu policial contra una organització criminal transnacional

Un detingut a Badalona en un operatiu policial contra una organització criminal transnacional
Redacció
14/11/2023 - 12:52

Badalona - Els Mossos d'Esquadra han detingut a Badalona un home en el marc d'un dispositiu policial efectuat també a d'altres municipis metropolitans contra una organització criminal transnacional especialitzada en robatoris amb força a domicilis. Es tracta d'un operatiu conjunt amb la Policia Nacional, la Interpol i l'FBI.

L'escorcoll a Badalona s'ha realitzat al carrer Simó Piera (número 5), a Sant Antoni de Llefià, on s'hi ha fet una detenció d'un pressumpte integrant de la banda que formaria part de l'engranatge logístic de l'organització.

SIMÓ PIERA (2)

A banda, s'han fet entrades i escorcolls a diversos punts de l'àrea metropolitana de Barcelona entre els quals, a la capital catalana, i a Cornellà de Llobregat. Entre les entrades es troba una empresa de paqueteria ubicada al carrer Serrano de Barcelona. La policia sospita que el grup criminal distribuïa a través d'aquesta empresa els objectes sostrets als robatoris. En total a l'operatiu participen uns 350 efectius de la policia catalana entre investigadors, agents de l'ARRO, la Brimo, Tedax i membres de la Canina. A banda del detingut a Badalona, s'espera una desena de detencions. La investigació es troba sota secret d'actuacions.