'Un espai reduït i amb poca alçada', les dificultats del Club Rítmica Montigalà per entrenar

'Un espai reduït i amb poca alçada', les dificultats del Club Rítmica Montigalà per entrenar
Àlex Sisó / Eva Gómez
11/06/2024 - 21:37

Badalona - El tancament de cinc pavellons esportius de Badalona per obres de millora ha obligat alguns clubs a canviar la seva planificació i adaptar-se a la nova situació amb dificultats. És el cas del Club Rítmica Montigalà, que està fent els seus entrenaments a la sala polivalent del Camp Municipal de Montigalà, l'espai que l'Ajuntament els ha cedit fins que acabin les obres. Un espai que, segons afirmen, no compleix amb les necessitats de les gimnastes.

gym2

'Una sala reduïda i que no té l'alçada suficient per poder preparar la temporada de conjunts amb comoditat.' Així és com defineixen des del Club Rítmica de Montigalà la sala que l'Ajuntament els ha cedit mentre es reforma el poliesportiu de Montigalà, l'indret on acostumaven a entrenar fins a finals de maig. La situació ha obligat el club a haver de buscar nous espais a les escoles Antoni Botey i Planas i Casals per poder acollir a totes les nenes. També han aconseguit disposar del pavelló d'una escola privada.

Estela Morano, entrenadora del Club Rítmica de Montigalà.

El club porta des de la primera setmana de juny en aquest espai, intentant adaptar-se com pot a la nova situació. Pel que fa al grup de gimnastes federades, que tenen competició al setembre, es desplaçarà a tres pavellons esportius de Barcelona que el club ha llogat. Es tracta del CEM Mundet, el pavelló Olímpic i el complex esportiu Mar Bella, on podran entrenar-se en millors condicions per afrontar la competició. Recordem que les obres de renovació dels pavellons de La Plana, Montigalà, Bufalà, Casagemes i Joaquim Blume comptem amb un pressupost d'1 milió dos-cents mil euros i es preveu que finalitzin el 27 de setembre.