Un home detingut per la receptació de més de 60 telèfons mòbils a Badalona

Un home detingut per la receptació de més de 60 telèfons mòbils a Badalona
Redacció
06/06/2024 - 15:54

Badalona - Detingut un home de 31 anys després de fugir d'un habitatge on hi havia una seixantena de telèfons mòbils, alguns d'ells sostrets. Se l'acusa d'un presumpte delicte de receptació. La detenció s'ha fet en el marc d'una acció conjunta entre Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.
La policia el va poder localitzar gràcies a la denúncia del propietari d'un dels mòbils sostrets a l'interior d'un vehicle, que va ser trobat en un habitatge de la ciutat. Quan la Guàrdia Urbana es va adreçar a l'immoble per fer la comprovació, un home va ser interceptat en intentar fugir per una finestra després de llençar una bossa on van trobar 40 telèfons mòbils, 9 dels quals constaven com a sostrets. Per aquest motiu el van detenir.
Quan els dos cossos policials van escorcollar posteriorment el domicili del detingut, hi van localitzar un total de 21 telèfons mòbils més, 8 ordinadors portàtils i tres tauletes electròniques. La investigació continua oberta amb l'objectiu d'esbrinar si hi ha més persones implicades. El detingut ha passat aquest dijous a disposició judicial.