Un incendi crema un local ocupat al carrer Indústria de Badalona

Un incendi crema un local ocupat al carrer Indústria de Badalona
Àlex Sisó
09/11/2023 - 15:34

Badalona - Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han extingit un incendi en un local situat als baixos d'un edifici de tres plantes ubicat al carrer Indústria. Els fets han passat aquest dimecres, a les 22.36 hores, a l'encreuament amb el carrer Providència.

En arribar al lloc, els Bombers han comprovat que el foc estava completament desenvolupat i ha obligat a desallotjar els veïns de l'edifici. Un cop apagades les flames i revisat l'immoble, que ha quedat afectat pel fum, els veïns han pogut tornar als seus habitatges. Un ampli dispositiu de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana han acordonat la zona. No s'han hagut de lamentar ferits.

Segons l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el local on s'ha produït l'incendi estava ocupat i fa mesos que s'hauria iniciat el procediment administratiu per desocupar-lo. El local s'ha precintat després d'haver desallotjat les persones que hi havia a l'interior, segons ha detallat Albiol, qui també ha dit que aquest divendres es tapiarà per evitar que hi tornin a entrar.

1
@Albiol_XG

D'altra banda, aquesta matinada hi ha hagut un incendi de vehicle al carrer Garcia Lorca. Hi ha actuat una dotació que ha extingit les flames.Aquesta matinada també ha cremat un vehicle al carrer Garcia Lorca. Hi ha actuat una dotació, que ha extingit les flames.