Un mundial amb cert accent verd-i-negre

Un mundial amb cert accent verd-i-negre
Xavi Ballesteros
31/08/2023 - 01:28

Badalona - El Mundial de bàsquet s'està disputant a Indonesia, Japó i Filipines però està tenint un marcat accent verd-i-negre. El base Andés Feliz i els exverd-i-negres Arturs Zagars i Rudy Fernández estan sent protagonistes.
Un dels noms propis del campionat és el base de la Penya Andrés Feliz que ha acabat la primera fase invicte amb la República Dominicana i fent unes mitjanes de 17,7 punts, 5,6 rebots i 5 assistències. Des del Joventut s'està molt satisfet del paper del base, però això pot fer despertar l'interès de clubs d'Eurolliga. Feliz, que tenia mig milió d'euros de clàusula fins a principis de juliol, ara si rebés una oferta hauria de negociar amb la Penya. El base no pensa a moure's però de la Penya.
D'altra banda, Rudy Fernández iguala avui a Juan Carlos Navarro com a jugador que més partits ha disputat amb la selecció espanyola amb 253. Divendres, contra Letònia, l'exPenya es convertirà en més històric del bàsquet a Espanya. I també destacar Arturs Zagars. El base letó, que ha jugat a la lliga lituana, però que ara no té equip, està sent una de les sensacions mostrant el seu talent i liderant Letònia en el seu primer mundial que ha deixat fora França.