Un Tenerife-Penya amb Kyle Guy com a novetat

Un Tenerife-Penya amb Kyle Guy com a novetat
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
06/01/2024 - 10:14

Badalona - La Penya tanca aquest disabte a Tenerife la primera volta de la lliga regular ja sense opcions reals de ser a la Copa del Rei. El partit però és transcendental de cara el play-off perquè els canaris són rivals directes dels verd-i-negres de cara a aquest objectiu.
El Joventut, ja amb el cas Deshaun Thomas tancat, marxa avui cap a Tenerife pendent de la vaga d'Iberia que pot afectar el desplaçament. Els verd-i-negres afronten el repte del Santiago Martín conscients que l'equip canari s'està jugant les seves opcions de copa en l'última jornada. El Tenerife acaba de fitxar l'exPenya Kyle Guy, que debutarà contra el Joventut, i s'afegeix al potencial d'un rival encara amb Marcelinho Huertas i Shermadini com a grans referents.

kyleguyvenecia
Kyle Guy amb la Penya

Per cert, la Penya no està matemàticament fora de les opcions de copa però hauria de remuntar 112 punts de bàsquet-average i que perdi el Manresa, una combinació impossible
D'altra banda, el Joventut continua buscant en el mercat un base que pugui reforçar el perímetre. Tot i que el nom que té més força és el de Shannon Evans, exACB, el club està mirant altres opcions.