Una Dembelé monstruosa, amb 40 de valoració, no evita la derrota contra el líder Ardoi (61-69)

Albert Guerra
21/01/2024 - 14:55

Olímpic de Badalona - Els 29 punts i 14 rebots (40 de valoració) d'Alima Dembelé han estat insuficients perquè la Penya pogués trencar la ratxa de 7 victòries del líder Ardoi, que ara és ja de 8, després de vèncer a l'Olímpic (61-69).

Les badalonines no han estat a l'altura de l'equip navarrès, que ha portat el ritme durant tot el matx i ha demostrat per què és el líder. El 6 a 12 inicial ja feia preveure que s'hauria de suar molt per poder competir contra un dels equips més durs de pelar de la lliga. El triangle argentí Cabrera-Boquete-Mungo s'ha combinat per anotar 39 punts, i sota la direcció de la veterana base Asurmendi s'ha jugat al que la pamplonesa ha volgut. A mitjan segon quart, les navarreses han tingut la màxima diferència amb el 17 a 31, però el pas pels vestidors ha semblat esperonar la Penya.

Dembelé ha fet un recital en atac amb 29 punts i ella sola semblava ser l'únic argument ofensiu de la Penya fins que ha aparegut també Mayo. La nordamericana duia 0 punts al descans i al tercer quart n'ha anotat 9 de seguits per arribar a capgirar el marcador amb el 45 a 44. Ha estat, però, un vist i no vist, ja que l'ofici de l'equip navarrès ha estat diferencial per tornar a agafar rendes de 6-8 punts i no haver de patir més. Les errades en els darrers tirs lliures (4/11 sense contar el 14/16 de Dembelé) també han tingut el seu pes.

Ara, la Penya queda en 5è lloc empatat amb Paterna i visitarà la setmana que ve la difícil pista del Recoletas Zamora, segon classificat amb 4 partits perduts.