Una empresa pionera en la fabricació de vehicles elèctrics reclama als governs que apostin per les energies renovables

Una empresa pionera en la fabricació de vehicles elèctrics reclama als governs que apostin per les energies renovables
Raquel Moreno
24/11/2023 - 15:55

Badalona - L'empresa nord-americana Cenntro, instal·lada al polígon de Les Guixeres, és pionera en el mercat automobilístic pel que fa a la fabricació de vehicles 100% elèctrics, les seves pròpies bateries i els endolls de càrrega. Amb l'auge de les energies renovables i la necessitat de reduir les emissions per combatre la crisi climàtica, els seus responsables demanen a les administracions que apostin per aquesta nova font d'energia sostenible amb el medi ambient.

VEHICLE ELÈCTRIC 2

Des de Cenntro asseguren que cal dotar de més recursos els municipis per a que els ciutadans puguin invertir en vehicles 100% elèctrics, amb la instal·lació de més punts de càrrega amb una major capacitat de temps per a carregar els cotxes. Badalona compta actualment amb més d'una vintena d'estacions de càrrega, situats principalment a botigues i centres comercials, pàrquings i benzineres. L'empresa amb la seva seu a nivell europeu a Les Guixeres, produeix les seves pròpies bateries, diuen, elaborades amb la darrera tecnologia, segons explica el responsable de postvenda de Cenntro, Manuel González.

VEHICLE ELÈCTRIC 3

L'empresa vol liderar el mercat automobilístic de vehicles elèctrics comercials i es presenta com a part de la solució per minvar els efectes del canvi climàtic, reduint les emissions i contaminant molt menys que els vehicles de benzina o gasoil. Des de Cenntro auguren que el vehicle elèctric ha vingut per quedar-se tot i que bona part de la societat no compta amb la logística per adquirir-lo i desconeix quins són els seus beneficis a llarg termini.