Una programació única dedicada als 30 anys de la Lliga Europea

Una programació única dedicada als 30 anys de la Lliga Europea
Ferran Vinaixa
16/04/2024 - 22:02

Badalona - Badalona Comunicació ha elaborat una programació especial per commemorar els 30 anys de la Copa d'Europa de la Penya, la primera del bàsquet català. Una sèrie de programes especials de ràdio i televisió al voltant d'una retransmissió del Joventut-Girona carregada de sorpreses i que es podrà seguir per Televisió Badalona i Twitch amb la 'Penya en Joc'.

Retransmissió especial 30 anys

El 21 d'abril de 1994 es va guanyar una Copa d'Europa històrica per la Penya i pel bàsquet català i estatal. Aquest diumenge, tot just 30 anys després, es jugarà un derbi català entre Joventut i Girona que serà especial perquè es commemorarà aquella efemèride. La retransmissió del partit es podrà seguir com sempre en directe per Ràdio Ciutat de Badalona, però amb molts afegits. Xavi Ballesteros comptarà amb la presència de 4 jugadors d'aquell mític equip, Mike Smith, Ferran Martínez, Tomàs Jofresa i Alfons Albert, i aquestes intervencions es podran veure a La Penya en Joc tant a Televisió de Badalona com al Twitch de Badalona Comunicació. Abans i després del partit, però hi haurà programació especial. Dijous 18 d'abril a les 20h escalfarem motors amb una tertúlia a tall de prèvia de l'esdeveniment per recordar què i com va passar tota aquella nit a Tel-Aviv.

Tertúlia de Ràdio Ciutat com fa 30 anys

Divendres 19 d'abril a les 21h del vespre tant a Ràdio Ciutat com a Televisió de Badalona reproduírem la tertúlia de bàsquet que es feia a Ràdio Ciutat fa 30 anys, amb els periodistes Toni Soler, Franc Famadas, Pere Ferreres i David Bernabeu. Uns protagonistes que tenen molts records i anècdotes d'aquell 21 d'abril de 94.

El mateix diumenge 21 d'abril, dia de l'aniversari i després del partit, concretament a les 20.30h del vespre Badalona Comunicació estrenarà el reportatge especial 'Una forma de viure' que comptarà amb entrevistes a Jordi Villacampa, els germans Jofresa, Juanan Morales, Ivan Corrales o Jofre Lleal entre d'altres.

El reportatge 'Una forma de viure'


La setmana següent, el trentè aniversari continuarà sent protagonista amb un L'Esport Monogràfic el dilluns 22 d'abril a les 20h del vespre i un L'Esport La Tertúlia especial dijous 25 d'abril a les 20h que tancarà la programació especial tot parlant amb alguns actors secundaris d'aquella final.