Unes 1.300 persones han visitat l'Oficina de Turisme de Badalona des del passat 1 de juny

Unes 1.300 persones han visitat l'Oficina de Turisme de Badalona des del passat 1 de juny
Àlex Sisó / Jordi Ribàs
28/08/2023 - 13:57

Badalona - Des del passat 1 de juny, unes 1.300 persones s'han apropat fins a l'Oficina de Turisme de Badalona per demanar informació sobre atractius de la ciutat. Una quarta part dels visitants provenen de països com França, Regne Unit i Alemanya i la resta de destinacions nacionals i locals. Són dades provisionals a falta de què finalitzi la campanya turística a finals de setembre.

OFICINA TURISME

Els visitants que trien Badalona com a destinació, entren a l'Oficina de Turisme, ubicada al Centre Cultural el Carme, interessant-se per les opcions d'oci que tenen al seu abast. També demanen informació sobre les platges, el port, el museu i sobre aquells esdeveniments que se celebren a la ciutat durant la seva estada.

PORTADA TURISME 2

Un altre dels principals interessos, sobretot entre els turistes provinents d'altres països, són les opcions de transport de les que disposen per arribar a Barcelona. La regidora de Turisme, Cristina Agüera, ha explicat que la temporada turística a Badalona està sent similar a la de l'any passat, amb una ocupació hotelera satisfactòria d'entre el 70 i el 80%.

A Badalona, en l'àmbit del turisme, està tot per fer. La ciutat té un potencial increïble que hem de donar a conèixer tant entre els badalonins com en l'àmbit nacional i internacional.

TRIPTICS TURISME

Ara caldrà esperar a les dades del setembre, un període en el qual s'incrementa el nombre de visitants locals. Famílies badalonines i del barcelonès que s'interessen pels atractius turístics de la ciutat i que, en algunes ocasions, els visiten per primera vegada.