Uns Dracs invictes s'enfrontaran als Black Demons en semifinals de lliga

Uns Dracs invictes s'enfrontaran als Black Demons en semifinals de lliga
Ferran Vinaixa / Mònica Martín
08/04/2024 - 00:53

Badalona - La victòria del clàssic de la primera divisió de la Lliga Nacional de Futbol Americà es queda a Badalona. L'enfrontament de dissabte al camp de la Travessera de Montigalà va coronar els Dracs que van guanyar 41 a 0 als Pioners de l'Hospitalet en un enfrontament molt descafeïnat amb el qual es tancava la fase regular am els dos equips, Dracs i Pioners, ja calssificats com a primer i segon resepctivament i a l'espera de jugar els play-offs

Els Badalona Dracs amb aquesta victòria, tanquen la fase regular com l'únic equip invicte de tota la lliga ja que els badalonins han guanyat el 100% dels partits, 8 de 8, i són per tant líders amb 3 victòries de diferència de la conferència est.

Amb 6 touchdowns els Dracs van dominar el partit durant els quatre periodes, i ja en l'últim es va activar la mercy rule, la norma que permet que el rellotge no s'aturi al finalitzar cada jugada i que passa quan un equip guanya per més de 40 punts al seu adversari. El quarterback dels Dracs i qui va liderar l'ofensiva, Marco Durán, va obrir el marcador seguit d'Èric Ladero, que en va fer dos, Alpha Jalloh, David Martínez i Iván Caballero. Sergi Güibas va ser l'encarregat d'anotar els 6 punts extra, dels quals en va anotar 5. Els de Roman Villamonte lideren la classificació seguits de Pioners que també s'han classificat per a semifinals i en tercera posició es troben els Zaragoza Hurricanes seguits dels Mallorca Voltors i els Barcelona Pagesos tanquen la classificació del grup.

La sorpresa de la lliga ha passat a l'altra conferència, la de l'oest. En la penúltima jornada els Osos de Madrid van trencar la imbatibilitat dels Black Demons de la Rozas, l'actual campió, i els hi ha arrabassat el lideratge. Això fa que els Black Demons siguin els rivals dels Dracs en les semifinals mentre que els Osos s'enfrontaran als Pioners. Dracs i Black Demons ja s'han enfrontat aquesta temporada en la final de la Copa d'Espanya que es va jugar a l'Estadi Municipal de Badalona i que va acabar guanyant el conjunt madrileny.