'Urara 3', nominat als Premis Manga Barcelona 2023

'Urara 3', nominat als Premis Manga Barcelona 2023
Laia Martínez
03/11/2023 - 18:59

Badalona - Les badalonines Ran i Kurohaine estan nominades a Millor Manga d'Autor Espanyol pel tercer volum de la saga 'Urara', editada per Letrablanka Editorial. Fins aquest dilluns, inclòs, estan obertes les votacions per fer possible que guanyin el guardó. Ja van passar la primera ronda, juntament amb altres dues propostes: Limbo, de l'editorial Planeta Cómic, i Okaasan, de Norma Editorial.

El vot es pot fer a través del web participa.ficomic.com. I els premiats es donaran a conèixer durant la celebració del Manga Barcelona 2023, aquest 7 de desembre. Aquest seria el tercer premi que guanyarien, juntament amb els altres dos primers volums de la sèrie 'Urara', una història ambientada a Badalona i Barcelona. Per a les autores aquest seria un reconeixement enorme per posar punt final a aquesta història, que tracta temes tan importants com la salut mental, el col·lectiu LGTBI o l'adolescència. La badalonina Laura Rodríguez, de pseudònim 'Ran' és la coautora d'aquest manga:

Ja ens havien nominat per als altres dos volums i vam guanyar. Ens dona una mica de fama, perquè la gent ens pugui conèixer i llegeixi la nostra obra

Tot i que saben que els altres competidors són molt bons, es veuen esperançades d'aconseguir aquesta fita perquè, afirmen, seria molt gratificant per la feina feta.

Amb aquest tercer volum, les coautores Ran i Kurohaine tanquen la història d''Urara', però amb la mirada enfocada a altres projectes, dels quals és possible que presentin un d'ells aviat. A l'espera, això sí, d'obtenir aquest premi el 7 de desembre.