Usuaris de la biblioteca Can Casacuberta es queixen que el sistema de climatització torna a estar espatllat

Usuaris de la biblioteca Can Casacuberta es queixen que el sistema de climatització torna a estar espatllat
Judit Larios
29/06/2023 - 21:30

Badalona - Diversos usuaris de la biblioteca Can Casacuberta es queixen que en una zona de l'equipament hi fa molta calor, ja que el sistema de climatització s'ha espatllat. La plataforma Can Casacuberta Oberta demana explicacions al govern municipal i recorda que, precisament, la climatització és un dels motius pels quals la biblioteca ha estat més de tres anys tancada.

Durant les últimes setmanes, són nombroses les persones que passen hores a la biblioteca per estudiar. Hi han coincidit els alumnes que a principis de juny es preparaven per a la selectivitat i els aspirants que es presenten a les oposicions aquest cap de setmana. Els usuaris que han notat l'augment de la temperatura, que en alguns casos denuncien que arribava als 27 graus, coincideixen a assenyalar que la zona on fa calor és a l'ala esquerra de l'edifici. En canvi, els usuaris que entren a la biblioteca per fer una gestió més ràpida, com buscar o retornar un llibre, no perceben que la temperatura sigui massa alta.

La plataforma Can Casacuberta Oberta ha preguntat a l'executiu municipal els motius d'aquesta incidència i demana que se solucioni aviat. Lamenta que només quatre mesos després de la reobertura de la biblioteca ja s'hagi avariat la climatització, un dels aspectes on es van dur a terme actuacions de millora durant el seu tancament.