Usuaris de Renfe: 'El servei va tan malament, que els dies de vaga no noto gran diferència'

Usuaris de Renfe: 'El servei va tan malament, que els dies de vaga no noto gran diferència'
Laia Martínez / ACN
09/02/2024 - 17:28

Barcelona - Els usuaris habituals de Rodalies asseguren estar acostumats a retards i, per això, no han notat una especial incidència causada per la vaga de Renfe i Adif d'avui, divendres.

Tot i això, amb la previsió d'aquesta aturada, molts passatgers han buscat alternatives. Hi ha d'altres, però, que no han vist una alteració molt remarcable, i que, fins i tot, s'han desplaçat del Maresme a Barcelona, sense contratemps.

Fins i tot va millor, perquè hi ha molta gent que busca altres opcions

Blanca Rissech i Manuel López són usuaris de Renfe

La percepció general dels passatgers és que no es refien del transport públic i que, en diferents ocasions, arriben tard a la feina o a casa, un cop acaben la jornada laboral.

Vinc de Girona. Avui m'afectarà la tornada perquè arribaré una hora i mitja més tard

Greidis i Jordi Corominas són usuaris habituals

Amb tot, la vaga ha tingut un seguiment en el torn de nit i el matí d'un 2,68%, segons fonts de Renfe, i els serveis mínims decretats per Rodalies s'han complert. Aquesta aturada del servei no serà l'única d'aquest febrer. Es preveu que els dies 16 i 17 d'aquest mes, hi hagi dues jornades més convocades per UGT i CCOO, per continuar reclamant l'eliminació de les categories d'ingrés a Renfe i la implementació de la jornada de 35 hores a Adif.