Veïns de Canyadó denuncien el mal estat i la manca de contenidors al barri

Veïns de Canyadó denuncien el mal estat i la manca de contenidors al barri
Berta Soler / Judit Larios
03/11/2023 - 19:41

Canyadó, Badalona - L'Associació de Veïns de Canyadó denuncia el mal estat i la manca de contenidors en alguns carrers del barri. Expliquen que fa temps que en reclamen de nous a l'Ajuntament, però que no n'arriben mai. Per la seva banda, el consistori assegura que n'adquirirà de nous per substituir els que es facin malbé.

WhatsApp Image 2023-11-03 at 18.43.39
Carrer de Jaume Ribó, al barri de Canyadó.

Contenidors trencats i plens a vessar al carrer de Pomar Baix tocant amb Riera Canyadó. Contenidors que falten al carrer de Jaume Ribó des de fa mesos després d'haver estat cremats o malmesos. O contenidors que, tot i estar previstos de col·locar des de fa més de cinc anys davant de l'Antiga Escola Anglada, no s'han instal·lat encara. Aquestes són algunes de les denúncies que arriben a l'Associació de Veïns de Canyadó. Ens expliquen també que moltes palanques per obrir-los estan trencades i això dificulta que sobretot les persones grans puguin tirar la brossa. A banda, afirmen que veuen que moltes empreses ubicades al polígon industrial del costat del barri aprofiten els contenidors per llançar les seves deixalles. L'Andreu de Cabo és el president de l'Associació i veu com aquesta problemàtica s'allarga en el temps i no arriben solucions.

Andreu de Cabo, president de l'Associació de Veïns de Canyadó.

L'Associació explica que des de l'Ajuntament els diuen que no reposen contenidors a l'espera de saber les característiques que tindran els del nou contracte de neteja de la ciutat. Amb tot, el regidor de l'Àrea de Via Pública, David Mejía, anunciava dijous passat al programa Badalona 360 que l'Ajuntament ha comprat un total de 500 contenidors extra per substituir els que es facin malbé.

WhatsApp Image 2023-11-03 at 18.43.46
Davant de l'Antiga Escola Anglada manquen contenidors des de fa més de cinc anys.
WhatsApp Image 2023-11-03 at 18.43.38
Contenidor ple a vessar al carrer de Pomar Baix.