Veïns del carrer Calderón de la Barca denuncien problemes de convivència amb una botiga i uns pisos ocupats

Veïns del carrer Calderón de la Barca denuncien problemes de convivència amb una botiga i uns pisos ocupats
Redacció
11/03/2024 - 20:31

La Salut - Veïns del carrer Calderón de la Barca, al barri de la Salut, denuncien problemes de convivència des de fa anys amb una botiga i amb els inquilins d'uns pisos ocupats. Asseguren que la situació és insostenible, especialment pel soroll i les molèsties a les nits. Per la seva banda, el govern local afirma que és conscient de la problemàtica i que treballa per garantir la seguretat al barri.

Baralles, crits, amenaces, tràfic de drogues o robatoris són algunes de les problemàtiques que un grup de veïns de Calderón de la Barca denuncien de fa temps. Carmen Bolea, veïna del carrer, assegura que el nucli de tots aquests problemes és una botiga situada al mateix carrer perquè, diu, s'hi ven alcohol fins a altes hores de la nit.

Daniel Aguilera, regidor de Polítiques contra l'ocupació il·legal, afirma que manté contacte directe amb aquests veïns i que per això hi ha mobilitzada una patrulla diària de Guàrdia Urbana. El regidor confia que es podrà recuperar la sensació de seguretat al barri quan s'incorporin nous agents al cos de la policia local, i afirma que el govern ja estudia quina sanció aplicar a la botiga que genera molèsties a les nits.

Segons Mossos d'Esquadra, el carrer Calderón de la Barca de Badalona no presenta un problema d'inseguretat ciutadana. Però sí que tenen detectat que hi ha un lleuger increment de les incidències registrades per qüestions d'incivisme.