Veïns del Passatge Fortuny reclamen actuacions davant la insalubritat de les aigües fecals que inunden els seus baixos

Veïns del Passatge Fortuny reclamen actuacions davant la insalubritat de les aigües fecals que inunden els seus baixos
Raquel Moreno Escudero
11/10/2023 - 14:11

Sant Crist de Can Cabanyes, Badalona - Els veïns dels baixos del Passatge Fortuny número 33 denuncien un problema de salubritat a la comunitat i demanen a l'Ajuntament de Badalona que comprovi si es tracta d'un problema amb les canonades de la via pública. Ja fa més de 15 dies que els afectats han de conviure amb aigües fecals als seus habitatges, tot i que recentment han hagut de marxar de casa seva per l'elevada pudor que els impedeix viure dignament.

fecals 5

La Trinidad i el seu marit han vist com en les darreres dues setmanes s'inundava gran part del seu immoble, afectant especialment el celobert, la cuina, el bany i fins i tot el menjador. Les aigües fecals, denuncien, els han malmès les parets, els sòcols i el parquet. A més, les portes de diverses habitacions ja no tanquen a causa de la filtració de l'aigua.

fecals 1

També en Paulino, un altre veí dels baixos, ha vist com les aigües fecals sortien del plat de dutxa i del seu pati que ha quedat totalment inutilitzat. Tots ells se senten desemparats per la manca de resposta municipal i asseguren que tot i que el camió cisterna ja ha fet alguna actuació, el problema es repeteix reiteradament.

fecals 3

Tot i adreçar-se en diverses ocasions a l'Oficina de Districte de Can Cabanyes per registrar un problema, diuen, de salut pública, lamenten la ignorància de l'administració local.