Veïns i Marxants del mercat del Gorg recullen firmes perquè la Rambla del Gorg sigui la seva ubicació definitiva

Veïns i Marxants del mercat del Gorg recullen firmes perquè la Rambla del Gorg sigui la seva ubicació definitiva
Berta Soler / Emma Teixidó
31/10/2023 - 13:30

El Gorg, Badalona - L'Associació de Veïns del Gorg Mar i la dels Marxants de Badalona posen en marxa una recollida de signatures per aconseguir que el mercat del Gorg es mantingui a la Rambla del Gorg. La iniciativa arriba després d'assabentar-se que tampoc podran ubicar-se a la Plaça Josep Tarradellas, la nova localització que tenien pactada, asseguren, amb l'Ajuntament.

WhatsApp Image 2023-10-31 at 13.27.25 (2)
La fira de marxants del Gorg d'aquest dimarts al matí.

Les dues entitats consideren que la Rambla del Gorg és l'espai ideal per ubicar el mercat. Des de l'Associació de Marxants expliquen que ja havien pactat amb el govern municipal traslladar-se a la Plaça Josep Tarradelles, però que hauran de canviar la ubicació per la instal·lació de l'arbre i la fira de Nadal. Un possible nou espai seria el carrer d'Antoni Bori, que els paradistes troben inadequat perquè provocaria talls de trànsit i afectaria veïns.

Loren Ortiz, vicepresident de l'Associació de Marxants de Badalona.

Des de l'Associació de Veïns del Gorg es queixen de la improvisació i els canvis de criteri, diuen, per part del consistori. També insisteixen que no han rebut cap queixa de veïns, ni per soroll ni per brutícia, al contrari, afirmen que el veïnat voldrien que el mercat es mantingui.

Teresa Vinuesa és la presidenta de l'Associació de Veïns Gorg Mar.

És per tot plegat que ambdues entitats lamenten que la fira marxi de la rambla del Gorg, ja que consideren que la ubicació és prou espaiosa tant per passejar per a comprar amb facilitat, tenint en compte que és un espai accessible també per a les persones amb mobilitat reduïda.