Ventura i Penya han de decidir

Ventura i Penya han de decidir
Xavi Ballesteros
29/06/2023 - 15:24

El Collell - El capità de la Penya Albert Ventura i el Joventut haurien d'arribar aquest divendres a un acord per rescindir el contracte que lliga al jugador verd-i-negre al club. Ventura ha parlat des del seu campus d'estiu a El Cullell sobre les seves sensacions ara mateix.
Albert Ventura intenta no pensar en la seva possible sortida de la Penya després de tota una vida al club. El capità del Joventut, juntament amb el seu amic Ferran Bassas, estan gaudint de l'èxit per tercer any seguit del seu campus amb més de 160 nens i nenes. Ventura té un any més de contracte, però tothom té clar que no continuarà sempre que s'arribi a un acord que s'hauria de tancar abans de demà per no entrar en una situació incòmoda per les dues parts. L'acord és únicament econòmic.
Albert Ventura recorda amb especial emoció el suport que va rebre de l'afició la temporada passada quan va renovar pel Joventut en un crit unànime de l'afició.
D'altra banda, Joel Parra continua sent notícia per l'interès del Barça per fitxar-lo. Una de les dates claus serà el pròxim 10 de juliol perquè la clàusula de rescissió, que ara mateix és d'1 milió d'euros, augmentarà.