Vicco i Opus One actuaran al Guitar BCN

Vicco i Opus One actuaran al Guitar BCN
ACN
24/01/2024 - 20:12

Badalona - Vicco i Opus One actuaran al Guitar BCN, que enguany suma més de 40 concerts i ja ha venut 35.000 entrades. La nova edició del festival ha incorporat nous plats forts, com per exemple l'actuació d'Andrés Calamaro el 21 de juny al Poble Espanyol. També l'exitosa cantant tianenca Vicco, que actuarà el 10 de maig a la sala Apolo.

A més, el festival també ha programat homenatges als mestres del so progressiu dels 70s. Per un costat actuarà una banda tribut a Pink Floyd, i per l'altra, el 28 de febrer al teatre coliseu serà el torn de 'Tubular Bells' i la música de Mike Oldfield, a càrrec de l'orquestra Opus One, dirigida pel badaloní Xavier Alern. Una formació de 16 músics, d'entre els quals hi ha 4 badalonins més: Pitu Costa, Santi Galan, Xavi Lite i Marc Vela.

Amb aquests concerts, el Guitar BCN presenta una programació molt completa. Als ja anunciats Rozalén, Noa, Mikel Izal, Xoel López, o Gossos s'hi sumen, entre d'altres, Malú al Gran Teatre del Liceu; Andrea Motis, a La Paloma; i Els Amics de les Arts, al Teatre Victòria