Vicco: 'La nit és el moment de pensar en tots els dimonis'

Vicco: 'La nit és el moment de pensar en tots els dimonis'
Laia Martínez | ACN
03/05/2024 - 17:17

Tiana - La música, per a molts artistes, és una forma de teràpia. Així ho sent la tianenca Vicco, qui té com a ritual poder deixar anar els pensaments i emocions a través de les seves lletres. El proper divendres 10 de maig (21 h) publica el seu primer àlbum 'Noctalgia', amb un concert d'estrena a la Sala Apolo de Barcelona. Un projecte que ha nascut a partir d'una crisi existencial de l'artista.

De la triple crisi, sentimental, personal i professional, viscuda per la Vicco fa uns anys ha sortit un àlbum que defineix com 'un viatge emocional'. Un disc que ha estat creat, sobretot, a la nit quan els dimonis afloren.

Un viatge per aquests moments de nostàlgia que sobretot sento a la nit

Vicco | ACN

Alguns dels temes no seran nous, com el seu hit 'Nochentera', 'Nunca volverás' o 'Tequiero', però també inclou noves cançons. És un àlbum d'estil pop amb influències dels vuitanta, que ha comptat amb la col·laboració de família i amics, com Manu Guix i Roger Rodés.

Vicco | ACN

I la festa d'estrena serà divendres 10 de maig. Promet un show dinàmic a la Sala Apolo, en el marc del Guitar BCN, amb sorpreses, convidats i cançons inèdites.

És un show molt dinàmic i hi haurà sorpreses

Vicco | ACN

L'artista ja ha col·laborat amb cantants de renom com Abraham Mateo i Lali. Pels següents projectes, manifesta les seves ganes de treballar amb més artistes catalans i altres d'internacionals. Persones que admira, diu, i que ja té present contactar amb elles.

vicco 2
IG: @vicco.music