Vicco serà pregonera de la Festa Major de Sant Cebrià de Tiana i actuarà a la Festa Major de Santa Coloma

Vicco serà pregonera de la Festa Major de Sant Cebrià de Tiana i actuarà a la Festa Major de Santa Coloma
Raquel Moreno
30/08/2023 - 13:30

Tiana - La cantant i compositora Vicco serà la pregonera de la Festa Major de Sant Cebrià de Tiana. El pregó, divendres 15 de setembre a dos quarts de 10 a la Plaça de la Vila, donarà pas al Toc d'Inici i es presentarà el nou Capgròs de l'Any.

La tianenca Victòria Riba agafa el relleu de Concepció Carreras que, per problemes de salut, no podrà obrir la Festa Major. Fa més d'un any que viu a Madrid on ha impulsat la seva carrera musical i l'èxit de Nochentera l'ha portada a fer una gira durant tot l'estiu.

Vicco també actuarà aquest divendres 1 de setembre a la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet a les 11 de la nit a la Plaça de la Vila.

Els seus primers passos en el món de la música van ser amb Carpanta, un grup de música que va formar amb les seves germanes i la colla d'amics que encara conserva. Va arribar al Benidorm Fest des de la humilitat, i tot i quedar tercera, el seu single ha estat el que més ressò ha tingut en totes les ràdios del país. El tema Nochentera, un homenatge als anys 80, ha estat una de les cançons més escoltades d'aquest 2023.