Victòria d'orgull a Castelledefels

Ramon Duran
04/02/2024 - 17:08

Castelldefels - El Badalona ha sabut sobreposar-se a un gol en contra en els primers minuts i a l'expulsió de David Jiménez a la segona part, i s'ha acabat imposant per 1 a 2 al Castelldefels.

Després d'un bon començament escapulat, al minut sis de partit ha arribat el gol dels locals, que complicava de valent el partit. Els de Gerard Albadalejo han començat a generar bon joc, i abans de la diana de l'empat han disposat de dues clares ocasions per igualar el matx. Ha estat David Jiménez, que amb un xut molt col·locat al pal esquerre, ha situat l'empat a un a la mitja hora de joc. A la represa Toni Larrosa ha posat per davant al Badalona, i durant els minuts posteriors tot feia indicar que podria arribar el tercer. L'expulsió per doble amonestació de David Jiménez ha complicat les coses i els escapulats han hagut d'afrontar la darrera mitja hora amb inferioritat. Així i tot, s'han defensat amb molt d'ordre i solvència, impedint que el Castelldefels pogués empatar. Això sí, el porter Craviotto ha evitat l'empat al minut noranta, amb una gran intervenció.