Victòria i suport del Seagull a Jennifer Hermoso

Victòria i suport del Seagull a Jennifer Hermoso
Ramon Duran
28/08/2023 - 16:16

Badalona - El Seagull es va imposar de manera clara al Sant Cugat per 3 gols a 0 en un partit amistós que es va disputar dissabte a l'Estadi Municipal. A més, el matx va servir per donar suport la jugadora de la selecció espanyola Jenni Hermoso, després de tot l'enrenou que s'ha produït després de guanyar el Mundial femení de futbol.
Només començar el partit , es va fer una aturada simbòlica com a mostra de suport a Jennifer Hermoso, i denunciar d'aquesta forma l'actitud del fins ara president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales. Pel que fa a l'enfrontament , les gavines van demostrar que continuen creixent com a equip i van quallar una molt bona primera part. Dos gols de la davantera Yosse, van donar un còmode avantatge al conjunt que dirigeix Pol Fernández, que va arribar al descans amb molt bones vibracions. A la represa, i més enllà dels canvis i de les proves habituals de la pretemporada, va arribar una tercera diana del Seagull, obra de Mar Martínez.
L'altra anècdota del partit va ser la pluja, que va caure durant bona part del matx, però que no va ser obstacle perquè les gavines es poguessin endur la victòria.