Villalaín: 'No s'ha arribat a la licitació i hem parlat amb els artistes per buscar una nova data'

Villalaín: 'No s'ha arribat a la licitació i hem parlat amb els artistes per buscar una nova data'
Sílvia Villarroel
07/06/2023 - 15:54

Badalona - El coordinador de Cultura de l'Ajuntament de Badalona, Dani Villalaín ha reconegut aquest dimecres al Badalona Matí, que el consistori necessita un impuls, contractació de personal i reorganització perquè diu, 'és cert que no tira'. Especialment en l'àrea de contractació, afirma que hi ha moltes dificultats per dur a terme els contractes.

Villalaín ha explicat que en el cas concret dels concerts de Mojinos Escozíos i Camela del festival de Música Gran Sol no s'ha arribat a la licitació, i per tant han cregut convenient parlar amb els artistes i buscar una nova data. També entén el descontentament dels veïns, però no que se'ls titlli de deixadesa del departament, com ha apuntat telefònicament Jordi Mesas, president de l'Associació de veïns de Sant Joan de Llefià-Gran Sol avui al Badalona Matí.
Villalaín diu, que fa molt temps que porten treballant amb el Gran Sol, i simplement amb una situació de col·lapse administratiu no s'ha arribat. Afirma que hi ha altres activitats de cultura que venen abans cronològicament i també s'ha patit, però que en aquest cas, no s'ha aconseguit tirar-lo endavant.
Afirma, però, que no es poden excusar amb el mal funcionament de l'Ajuntament, i ha demanat disculpes en aquest sentit a l'associació de veïns i a la ciutadania en general.