Zsombor Maronka i Marina Aviñoa s'allunyen de la Penya

Zsombor Maronka i Marina Aviñoa s'allunyen de la Penya
Ferran Vinaixa
10/07/2024 - 14:03

Badalona - L'aler hongarès del Joventut Badalona, Zsombor Maronka, marxa cedit al Veolia Hamburg Towers durant una temporada per guanyar minuts i continuar creixent com a jugador. A banda de la lliga alemanya (BBL), Maronka també podrà jugar Eurocup, tot i que en el grup oposat a la Penya i, per tant, de moment no es creuarà amb el club amb el qual té contracte fins a 2027.

Aquesta serà la tercera cessió e Maronka en les darreres temporades. Després de formar-se al vinculat Club Bàsquet Prat a la LEB Plata, com la majoria dels jugadors del planter verd-i-negre, el 24 de gener de 2023 va ser cedit a l'equip ACB del Real Betis Baloncesto fins a finals de temporada, i el 10 d'agost de 2023 va ser cedit al BC Neptunas Klaipeda de la lliga lituana.

Recissio´_Marina
Marina Aviñoa

Per altra banda, la base catalana Marina Aviñoa, jugadora que va arribar a la Penya després de brillar amb el Basket Almeda a Lliga Femenina 2, ha rescindit el contracte amb el Joventut de mutu acord, contracte que els unia fins al 30 de juny 2025. Una greu lesió ha impedit a Aviñoa demostrar la seva qualitat durant la temporada.