A FONS | Què sabem de l'Starlite badaloní: 'Una bogeria de cultura'

A FONS | Què sabem de l'Starlite badaloní: 'Una bogeria de cultura'
David González
21/03/2024 - 10:22

Només sabem dues coses: que tindrà lloc per Sant Joan i que es cuinaran les 'migas' més grans del món.

Badalona - El misteriós esdeveniment es va donar a conèixer a finals d'agost de l'any passat, en el marc d'una trobada a Estepona entre l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol i l'empresari badaloní Enrique Tomás. La reunió va comptar amb la presència la periodista esportiva Cristina Cubero i el showman Carlos Latre, que precisament en aquelles dates participava en el festival Starlite, un esdeveniment que se celebra anualment a Marbella entorn la música, el cinema, la moda, la gastronomia i l'oci en general. En aquell moment es va definir com una 'trobada mediterrània' que fusionaria gastronomia, música, cultura i esport i que tindria lloc aquest 2024. En aquesta primera presentació, es parlava d'un 'gran esdeveniment internacional' per convertir la ciutat en un punt d'interès mundial. Els impulsors anunciaven que s'encetaven llavors una sèrie de contactes professionals per configurar la programació definitiva de l'esdeveniment, que encara no s'ha donat a conèixer.

Poc més ha transcendit des de llavors. Fins ara, que s'ha anunciat, en el marc de la Fira Alimentaria, que tindrà lloc per Sant Joan i que durarà quatre dies. Enrique Tomás ha explicat que vol que Badalona sigui l'epicentre d'una celebració mediterrània que faci sentir orgullosos a tots els badalonins, i aclareix que en l'àmbit gastronòmic hi haurà opcions per a tothom: des de l'alta gastronomia fins al menjar més popular. L'únic que sabem sobre la programació: Volen cuinar les 'migas' més grans del món.

L'esdeveniment serà organitzat per l'Ajuntament de Badalona en col·laboració amb Enrique Tomàs i també l'empresari José Elías, propietari de La Sirena i Audax, entre altres empreses. Tots tres van participar ahir en una conferència sobre els atractius de la ciutat en el marc de la Fira Alimentaria.

Els detalls de l'esdeveniment es concretaran en les pròximes setmanes.