Abans que acabi l'any, hi haurà calendari de licitacions per a la construcció del Ventós Mir i de Badalona Port

Abans que acabi l'any, hi haurà calendari de licitacions per a la construcció del Ventós Mir i de Badalona Port
Laia Martínez / Paula Russiñol
19/10/2023 - 17:12

Badalona - El govern local es compromet a concretar el calendari de licitacions per a la construcció de les noves escoles Ventós Mir i Badalona Port abans que finalitzi aquest 2023. Així ho ha assegurat l'executiu en una primera reunió amb les famílies aquest migdia. Per dur a terme aquest cronograma d'actuacions, les Associacions de Famílies d'aquests dos centres i el govern es tornaran a reunir en dos mesos. L'executiu local afirma, però, que pretén enllestir els treballs abans que acabin els 4 anys de mandat.

Daniel Gràcia és el regidor de l'Àrea d'Urbanisme i Transformació de Ciutat

Ens hem emplaçat d'aquí a un parell de mesos per veure quin serà el cronograma aproximat de la licitació

Amb aquesta trobada, el govern local també convida les famílies a participar perquè puguin traslladar les necessitats que s'haurien d'incloure en els projectes i, a més, estiguin al corrent de totes les novetats. Les famílies valoren positivament aquesta primera reunió, tot i que des de Badalona Port ho han fet amb certa reticència.

Rubén Carmona i Víctor Reca són els presidents de l'AFA Badalona Port i Ventós Mir

Ens han informat que ja no serà una escola de mòduls 'prefabricats', sinó d'obra, i això ens ha alegrat

Recordem que al setembre, l'Ajuntament va anunciar que la previsió seria iniciar les obres de la nova escola Ventós Mir l'estiu vinent i que s'allargarien uns dinou mesos. En el cas de l'escola Badalona Port, que està en mòduls prefabricats des que es va obrir l'any 2010, l'executiu va detallar que la descontaminació del sòl la faria la mateixa empresa a la qual s'adjudiquin les obres de construcció del nou centre escolar.