Aïda Llauradó critica la falta d'indicacions per poder localitzar el punt lila del Màgic

Aïda Llauradó critica la falta d'indicacions per poder localitzar el punt lila del Màgic
Àlex Sisó
04/06/2024 - 20:40

Badalona - La presidenta de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, critica que al Màgic Badalona no hi hagi cap mena d'indicació que concreti la ubicació del punt lila ubicat a l'Abacus. També posa en dubte que, tal com va assegurar el centre comercial i el govern local, s'hagi fet una formació extra als treballadors i personal de seguretat.

A finals de maig, la plataforma Lliures i Combatives feia una protesta dins les instal·lacions del Màgic per demanar més seguretat i recursos per prevenir noves agressions sexuals. Entrevistada al BDN360, Aïda Llauradó ha criticat l'actuació que els agents de seguretat privada van tenir amb les persones que es manifestaven pacíficament. També, que no hi hagi cap senyal que indiqui on es troba el punt segur dins del centre comercial.

Aïda Llauradó, presidenta de Badalona En Comú Podem

Llauradó ha recordat que durant l'anterior mandat van aprovar en ple l'elaboració d'uns protocols contra les agressions sexuals als centres d'oci. Ho van fer, diu, d'acord amb la conselleria d'Interior de la Generalitat. Assegura que al ple de dilluns va preguntar a l'actual regidora de feminismes si s'havia avançat en aquest sentit. La resposta, segons Llauradó, li arribarà per escrit en el termini d'un mes. Sospita, però, que no s'està fent res.