Albiol destaca les potencialitats del viaducte del Gorg i assegura que treballa per dotar el barri amb serveis i equipaments

Albiol destaca les potencialitats del viaducte del Gorg i assegura que treballa per dotar el barri amb serveis i equipaments
Àlex Sisó
16/05/2024 - 17:44

Badalona - L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, valora positivament l'inici de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal del Gorg. Un projecte que, segons afirma, permetrà convertir el Gorg en un barri articulat i ben comunicat. Admet, però, que a la zona li manquen serveis que donin cobertura a l'alt volum de veïns que resideixen a la zona, com ara la finalització del CAP i la construcció de la nova escola Badalona Port.

Per l'alcalde és una molt bona notícia que, després de molts anys aturat, el projecte de construcció del viaducte sobre el canal hagi començat. Un cop finalitzin les obres el 2025, Albiol afirma que la zona es convertirà en 'un espai espectacular', d'una gran qualitat de vida tant pels veïns de la zona com dels barris més allunyats. Un fet que forma part, explica, de la dinamització que des que l'executiu local volen dur a terme al port. L'alcalde admet que a la zona li manquen serveis i equipaments i que estan treballant per revertir la situació durant aquest mandat.

Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona

Sobre el CAP del Gorg, Albiol ha destacat que des del seu govern van aconseguir reprendre les obres a finals de l'any passat, les quals feia molt de temps que estaven aturades. Afirma que pràcticament ja estan finalitzades i només falta que la Generalitat doti l'equipament de maquinària i personal per poder obrir. Albiol es mostra satisfet davant l'arribada de població estrangera i d'altres ciutats a la zona del canal del Gorg, un fet important que, segons afirma, ha permès revertir la pèrdua de població que Badalona ha experimentat durant els darreres anys.