Albiol preveu acabar a finals de mandat almenys dos dels tres dipòsits d'aigües pluvials que vol construir

Albiol preveu acabar a finals de mandat almenys dos dels tres dipòsits d'aigües pluvials que vol construir
Jordi Ribàs
29/05/2023 - 20:09

Badalona - Entrevistat al BDN 360 després de guanyar les eleccions municipals, Xavier Garcia Albiol ha assegurat que ara no té “cap excusa”. Albiol ha destacat que comptarà amb un govern fort, amb estabilitat política i amb diners a la caixa de l'Ajuntament. Per tot això, diu, serà capaç de complir el seu programa electoral en aquest mandat de quatre anys, posant solució a problemes endèmics com el manteniment de les instal·lacions esportives i alhora tirant endavant projectes com la nova piscina a l'antiga fàbrica Focus, l'enderroc de la MOBBA o el nou complex esportiu que ha anunciat aquest matí.

A més, Albiol també és optimista pel que fa a la construcció de fins a tres dipòsits d'aigües pluvials, que anirà a reclamar abans de l'estiu a la Unió Europea.

Abans de l'estiu aniré, tal com em vaig comprometre, a parlar amb els responsables europeus de Medi Ambient per fer els tres dipòsits d'aigües pluvials que hi ha pendents a la ciutat. Jo crec que en podem fer un parell aquesta legislatura amb tota seguretat