Albiol referma les seves acusacions sobre els treballadors municipals i assegura que ja s'han posat sancions

Albiol referma les seves acusacions sobre els treballadors municipals i assegura que ja s'han posat sancions
Judit Larios / Sara Nicolás
04/06/2024 - 01:35

Badalona - L'alcalde Xavier Garcia Albiol ha declinat rectificar les seves paraules on afirmava que alguns funcionaris de l'Ajuntament no fan la seva feina. El grup d'ERC ho havia reclamat a través d'una moció, però l'alcalde ha defensat que és una realitat.

Des del grup municipal que encapçala Àlex Montornès reclamaven conèixer el nombre exacte d'expedients imposats a treballadors municipals. Tot i que el govern ha assegurat que ja s'han tramitat sancions, no n'ha concretat la xifra. És per això que des d'ERC han reiterat que Garcia Albiol demanés disculpes per unes declaracions que, consideren, no són dignes d'un alcalde.

L'alcalde, lluny de rectificar les seves paraules, ha refermat que pensa que mentre alguns treballadors assumeixen més feina de la que els pertoca, altres no compleixen amb les seves responsabilitats. En aquest sentit, ha reclamat més implicació dels càrrecs directius del consistori.

A més, Albiol assegura que s'està treballant per reforçar l'estructura directiva de l'Ajuntament per revertir la situació. Els grups de l'oposició han traslladat al govern municipal la seva petició per poder fer seguiment dels canvis administratius que s'estan duent a terme.