Badacentre es prepara per a la Traca Final de les rebaixes d'estiu

Badacentre es prepara per a la Traca Final de les rebaixes d'estiu
Àlex Sisó / Berta Soler
30/08/2023 - 14:12

Badalona - Una cinquantena d'establiments de Badacentre trauran les seves botigues al carrer aquest cap de setmana. Oferiran grans descomptes i promocions amb l'objectiu de fer net d'estocs i començar a preparar la campanya de tardor.

REBAIXES 6

Les rebaixes d'estiu arriben al seu punt final amb una valoració positiva per part dels comerciants. Destaquen que el carrer de Mar s'ha omplert de compradors, molts d'ells turistes estrangers, que han entrat als establiments per adquirir roba, calçat i complements a preus ajustats. La cloenda, però, arriba aquest divendres i dissabte, 1 i 2 de setembre, amb la Traca Final.

REBAIXES 2

El president de l'Associació de Comerciants del Centre, Cinto Gubern, explica que el fet que les temperatures hagin disminuït i que molta gent hagi tornat de vacances, fa preveure una gran afluència de públic. Gubern i comerciants com la Inara Cara, responsable de l'Òptica Universitària del carrer de Mar, han manifestat que els agradaria que s'incrementés la presència policial per evitar furts, sobretot durant la campanya de botigues al carrer i en l'horari de tancament dels comerços.

REBAIXES 3

Abans que les botigues surtin al carrer per fer la rematada final, encara hi ha compradors que aprofiten els últims dies de rebaixes per adquirir articles a bon preu. La Federació de Comerciants de Badalona ja preparà la Fira Fora Estocs que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de setembre a la plaça Pompeu Fabra, coincidint amb el Pont de la Mercè. Un esdeveniment que es va deixar d'organitzar arran de la pandèmia i que enguany es recupera. Pel que fa als Bons Consum, que ofereixen descomptes del 40%, des de Badacentre expliquen que els agradaria tornar-los a recuperar. Així i tot, encara resten a l'espera d'acabar de concretar amb el nou govern si és possible reprendre la campanya de cara al futur.