Carrers plens de gom a gom i més turistes: així valoren les rebaixes d'estiu els comerciants de Badalona

Carrers plens de gom a gom i més turistes: així valoren les rebaixes d'estiu els comerciants de Badalona
Berta Soler / Àlex Sisó
22/08/2023 - 10:04

Badalona - Des de la Federació de Comerciants de Badalona valoren positivament el període de rebaixes d'estiu d'enguany. Asseguren que la gran afluència de gent afavoreix als comerços, sobretot als del Carrer de Mar, que veuen com veïns i turistes hi passegen fins a arribar a la platja. Ara els botiguers esperen l'arribada de la “traca final de rebaixes”, que serà l'1 i 2 de setembre.

Rebaixes 1

Carrers plens de gom a gom i més afluència de turistes: així valoren alguns comerciants del carrer de Mar el període de rebaixes d'estiu d'enguany. Asseguren que han estat dos mesos positius, sobretot per la gran afluència de gent, però molt marcats per les altes temperatures. Amb tot, la calor no ha impedit que el Carrer de Mar quedi buit.

Segons alguns botiguers, l'obertura de l'hotel Marina, el maig de l'any passat, ha fet que incrementi el nombre de compradors estrangers. Alguns clients hi passen només per passejar, d'altres compren però generalment tots en poca mesura.

Com a traca final, per tancar la temporada de rebaixes, els comerciants esperen la campanya “Botigues al carrer”, que es fa entre divendres 1 i dissabte 2 de setembre. Una campanya que consisteix a treure els seus productes a la venda fora de l'establiment. Asseguren que tot i patir alguns furts, sempre acaba funcionant amb molt èxit a la ciutat.