Badalona en Comú Podem contraris a avançar diners per a la rehabilitació de l'antic Lola Anglada

Badalona en Comú Podem contraris a avançar diners per a la rehabilitació de l'antic Lola Anglada
Susana Soldado
01/09/2023 - 14:09

Canyadó - Badalona En Comú Podem reclama al govern de Garcia Albiol que pressioni la Generalitat per incloure en el pressupost de 2024 la rehabilitació l'antiga escola Lola Anglada. La presidenta del grup, Aïda Llauradó, es mostra contrària al fet que l'ajuntament avanci els diners necessaris per rehabilitar l'edifici tal com ha avançat aquetsa setmana l'executiu local.

Els Comuns defensen que el que ha de fer el govern local és pressionar la Generalitat perquè aprovi el projecte de rehabilitació abans d'acabar l'any, un projecte que s'està acabant de redactar. Recorden que el govern català ja es va comprometre a tirar endavant el projecte abans de 2025. 'No podem començar la casa per la teulada' afirma la presidenta del grup municipal de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó. 'Tant el govern local com tots els grups parlamentaris hem de pressionar perquè la Generalitat inclogui la rehabilitació en els pressupostos del 2024' conclou.

Llauradó assegura que la ciutat té inversions pendents que sí que són competència municipal. Recorda, per exemple, que l'anterior govern es va comprometre amb les comunitats educatives del Badalona Port i Ventós Mir a avançar els diners de construcció dels nous edificis. Dos projectes que encara no s'han realitzat. Des del partit fan una crida a la resta de partits perquè des dels seus grups parlamentaris es forci el govern català a finalitzar la rehabilitació de l'antiga escola Lola Anglada perquè s'hi ubiqui definitivament l'Institut La Riera.