Badalona recuperarà el pavelló Poliesportiu La Colina aquest estiu

Badalona recuperarà el pavelló Poliesportiu La Colina aquest estiu
Jordi Ribàs
23/01/2024 - 21:16

Badalona - Badalona recuperarà el pavelló Poliesportiu La Colina aquest juny. Així ho ha anunciat l'alcalde Xavier García Albiol a les seves xarxes socials, on ha recordat que aquest equipament de Montigalà ha estat cedit durant 13 anys i fins al proper estiu, a l'Ajuntament de Santa Coloma.

L'alcalde ha destacat que durant aquests anys Badalona ha tingut problemes per quadrar els horaris dels esportistes i clubs badalonins, i que per això a partir de l'estiu el pavelló es destinarà a entitats locals. De fet, recordem que la falta de pistes a la ciutat ha comportat que, per exemple, el Club de Bàsquet Sant Josep competeixi a Primera Catalana jugant com a local al Complex Esportiu Besòs, a Sant Adrià. Segons l'Ajuntament, la recuperació d'aquesta instal·lació podrà donar sortida a les demandes de més de cent entitats (entre equips federats i de lleure i escoles) que el podran utilitzar regularment.

Està previst que la recuperació del pavelló s'aprovarà definitivament en la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Badalona del pròxim mes de febrer.